Algemene info over Bakker en de Vos
 Zoeken

Bedrijfsfysiotherapie

Een onderdeel van Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, is de afdeling bedrijfsfysiotherapie. Deze afdeling, onder leiding van bedrijfsfysiotherapeut Roeland Hoogendoorn, richt zich op bedrijven; gezondere werknemers, minder ziekteverzuim en daardoor ook minder kosten!

Binnen het bedrijfsleven is vooral deze laatste factor van belang hetgeen de laatste jaren alleen maar is versterkt doordat de verantwoordelijkheid voor herstel na ziekte en terugkeer op de werkvloer steeds meer is komen te liggen bij werkgever en werknemer samen. Daarnaast  blijkt uit vele onderzoeken dat een fitte werknemer beter presteert en ook dit is in het belang van het bedrijf. De bedrijfsfysiotherapeut biedt  een laagdrempelige service aan  gericht op het bedrijfsleven.

Momenteel houdt de bedrijfsfysiotherapeut zich onder andere bezig met advisering ten aanzien van de werkzaamheden in het magazijn bij het Nieuwkoopse metaalwarenbedrijf Gebroeders Bodegraven en met het geven van trainingen onder de titel gezond aan het werk door werken aan gezondheid bij het Carrosseriebedrijf Van der Peet.
Zie ook relaties.