Algemene info over Bakker en de Vos
 Zoeken

Fysiotherapie

Sinds 2006 is de fysiotherapeut toegankelijk zonder dat een verwijsbriefje van de huisarts nodig is. Hierdoor is de drempel om de fysiotherapeut te bezoeken verlaagd. Bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandeling, voor advies en natuurlijk ook voor veilig en verantwoord bewegen!

Veel sporters met blessures weten de fysiotherapeut wel te vinden en ook bij rugklachten wordt veelal de hulp van de fysiotherapeut ingeroepen. (Ook de behandeling of advisering zonder verwijzing van de huisarts wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.) In de behandeling van deze klachten staat het bewegen centraal, immers de sporter wil zijn of haar sport weer kunnen doen en de patiënt met rugklachten wil weer op een normale manier bewegen.

Veel minder bekend is dat bewegen ook van groot belang is bij allerlei chronische gezondheidsproblemen zoals overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Door meer te bewegen kan grote gezondheidswinst worden behaald.  Veel mensen met lichamelijke klachten twijfelen of bewegen wel zo goed voor ze is. De fysiotherapeut is bij uitstek dé persoon die daarin advies kan geven. Na een inventarisatie van de problemen is het in de meeste gevallen mogelijk een geschikte, veilige sport of bewegingsvorm te vinden waarmee gewerkt kan worden aan een betere gezondheid.

U kunt dus met zeer uiteenlopende vragen terecht bij uw fysiotherapeut. Bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, staat een team van specialisten voor u klaar. Voor advies of behandeling belt u 0172-575261 of mail via contact. Meer informatie vindt u verder op deze website.